Airfryer kyllingefilet

Disse saftige airfryer kyllingefileter er både hurtigt tilberedt og smagfulde. Krydringen giver en dejlig smag, og de bliver perfekt tilberedt uden at være tørre. Velegnet til både middag og frokost.

(4.8/5 - 125 anmeldelser)

Airfryer kyllingefilet
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Amerikansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4 kyllingefileter
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • Salt
  • Peber
  • Frisk persille til pynt

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  2. Pensl kyllingefileterne med olivenolie.
  3. Drys paprika, hvidløgspulver, salt og peber over kyllingefileterne og massér krydderierne ind.
  4. Placer kyllingefileterne i airfryeren i et enkelt lag.
  5. Tilbered i 15 minutter, vend dem halvvejs igennem.
  6. Kontroller, om kyllingen er gennemstegt, og lad dem hvile i et par minutter før servering.
  7. Pynt med frisk persille og server.
Print opskrift