Andebryst i air fryer

Andebryst tilberedt i en airfryer er både hurtigt og lækkert. Denne opskrift fremhæver den sprøde skind og saftige kød, alt imens honning og sojasauce tilføjer en dejlig sødme og umami. Perfekt til en weekendmiddag eller en særlig lejlighed!

(4.5/5 - 135 anmeldelser)

Andebryst i air fryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 2 andebryst
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. soja
  • 1 tsk. ingefær, revet

SÅDAN GØR DU

  1. Forbered andebryst ved at score skindet i et krydsmønster.
  2. Krydr med salt og peber.
  3. Bland honning, soja og ingefær i en skål og pensl blandingen over andebrystet.
  4. Placer andebrystet i airfryeren med skindsiden opad.
  5. Tilbered i 14 minutter ved 200 grader.
  6. Lad andebrystet hvile i 5 minutter, inden det skæres.
Print opskrift