Bage kage i airfryer
Denne simple og lækre kage opskrift tilberedes nemt i en airfryer og kræver ikke meget tid eller forberedelse. Den perfekte dessert til enhver lejlighed. Kagen er blød, fugtig og kan nemt varieres med chokoladechips eller nødder for ekstra smag. Ideel til en hurtig sød snack eller som en del af en større dessertbuffet.
(4.5/5 - 145 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 1 ½ kop hvedemel
- 1 kop sukker
- ½ kop smør, blødt
- 2 store æg
- 1 tsp bagepulver
- ½ tsp natron
- 1 tsp vaniljeekstrakt
- ½ tsp salt
- ½ kop mælk
SÅDAN GØR DU
- I en skål, pisk smør og sukker sammen indtil det er lyst og luftigt.
- Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt efter hver tilsætning.
- Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt i en anden skål.
- Skift mellem at tilsætte de tørre ingredienser og mælken til smørblandingen.
- Tilsæt vaniljeekstrak og rør indtil glat.
- Hæld dejen i en airfryer-sikker bageform.
- Tilbered i airfryeren ved 160 grader i 25 minutter eller indtil en tandstik kommer ud ren.