Bagte kartofler i airfryer

Disse bagte kartofler i airfryeren er en hurtig og sund side ret, der gør enhver middag til en fest. De bliver sprøde uden brug af meget olie, og den hurtige tilberedningsmetode gør dem til en perfekt løsning på travle dage. Server dem som tilbehør til kød eller som en lækker snack.

(4.8/5 - 150 anmeldelser)

Bagte kartofler i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 30 min
RET: Side ret
KØKKEN: International
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4 store kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 teskefuld salt
  • 1/2 teskefuld peber
  • 1 teskefuld paprika
  • Frisk persille til pynt

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte, afhængigt af størrelsen.
  3. Tør kartoflerne af med et køkkenrulle.
  4. Læg kartoflerne i en skål og tilsæt olivenolie, salt, peber og paprika. Bland godt.
  5. Placer kartoflerne i airfryeren i et enkelt lag.
  6. Tilbered i 25-30 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
  7. Drys med frisk persille før servering.
Print opskrift