Bagte rodfrugter i actifry

Bagte rodfrugter i Actifry er en sund og lækker måde at tilberede rodfrugter på. Denne opskrift kombinerer gulerødder, pastinak og rødbeder, som bliver møre og let sprøde med en skøn smag fra olivenolie og rosmarin. Perfekt som tilbehør til enhver middag.

(4.8/5 - 85 anmeldelser)

Bagte rodfrugter i actifry
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 30 min
RET: Tilbehør
KØKKEN: Nordisk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 500 g gulerødder, skrællet og skåret i stænger
  • 300 g pastinak, skrællet og skåret i stænger
  • 300 g rødbeder, skrællet og skåret i stænger
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 teskefuld rosmarin
  • Salt
  • Peber

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm din Actifry.
  2. I en skål, bland rodfrugterne med olivenolie, rosmarin, salt og peber.
  3. Placer de marinerede rodfrugter i Actifry.
  4. Tilbered i 25-30 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  5. Server straks som en lækker tilbehør.
Print opskrift