Blødkogte æg i airfryer

Blødkogte æg tilberedt i airfryeren giver en perfekt, cremet konsistens og er hurtigere end traditionel kogning. Ideelt til en sund morgenmad, som kan serveres med forskellige toppings. En simpel opskrift for alle, der værdsætter god mad uden besvær.

(4.5/5 - 156 anmeldelser)

Blødkogte æg i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Morgenmad
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4 æg
  • Salt
  • Peber
  • Eventuelt purløg til pynt

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 120 grader.
  2. Placer æggene i airfryerens kurv.
  3. Tilbered æggene i 12 minutter for blødkogte æg.
  4. Tag æggene ud og læg dem i koldt vand i 5 minutter.
  5. Skral æggene og drys med salt, peber og purløg.
Print opskrift