Chili cheese tops airfryer
Chili cheese tops fra airfryeren er en lækker og hurtig snack, der kombinerer krydret chili med en cremet ostefyldning. Disse sprøde bider er perfekte til en aften med venner eller som en lækker forret. Den hurtige tilberedning i airfryeren gør det nemt at nyde denne velsmagende ret uden at bruge for meget tid i køkkenet. Frysebilerne bliver sprøde og gyldne, hvilket gør dem uimodståelige.
(4.5/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- Chili peppers
- 200 g cheddarost, revet
- 100 g cream cheese
- 1 dl mayonnaise
- Salt
- Peber
- Mel til panering
- 2 æg, pisket
- Bruget brødkrummer
SÅDAN GØR DU
- Forvarm airfryeren til 180 grader.
- Skær chili peppers på langs og fjern frøene.
- I en skål, bland cheddarost, cream cheese, mayonnaise, salt og peber.
- Fyld hver chili med oste- og mayonnaiseblandingen.
- Panér chilierne i mel, dyb dem i pisket æg, og derefter dække dem med brødkrummer.
- Placer chilierne i airfryeren og tilbered i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.