Croissanter i airfryer
Disse lette og luftige croissanter tilberedt i airfryeren er den perfekte måde at forkæle dig selv på. Med en kombination af smør, sukker og kanel får du en lækker morgenmad eller snack, som kan varieres med forskellige fyld. De er hurtigere at lave end man skulle tro, og de bliver dejligt sprøde uden for og bløde inden i.
(4.8/5 - 145 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 1 pakke croissantdej
- 100 g smør, smeltet
- 50 g sukker
- 1 teskefuld kanel
- Nutella eller marmelade til fyld (valgfrit)
- 1 æg til pensling
SÅDAN GØR DU
- Rul croissantdejen ud og skær den i trekantede stykker.
- Bland smeltet smør, sukker og kanel i en skål.
- Pensl kanterne af dejen med smørblandingen.
- Læg en skefuld Nutella eller marmelade på den brede ende af hver trekant.
- Rul trekanten sammen fra den brede ende til spidsen.
- Pensl toppen af hver croissant med det sammenpiskede æg.
- Placer croissanterne i airfryeren og tilbered ved 160 grader i 12-15 minutter, indtil de er gyldne.