Falafler airfryer
Disse sprøde falafler tilberedt i airfryeren er en sundere version af den klassiske Mellemøstlige ret. De er lette at lave og fulde af smag. Server dem med en lækker tahindressing eller i en pita med friske grøntsager. Perfekt til både frokost og middag!
(4.8/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 400 g kikærter (dåse eller kogte)
- 1 løg, hakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- 1 teskefuld spidskommen
- 1 teskefuld paprika
- Salt efter smag
- Peber efter smag
- Frisk persille, hakket
- 2 spsk mel
- Olivenolie til pensling
SÅDAN GØR DU
- Skyl kikærterne og lad dem dræne.
- I en foodprocessor, kom kikærterne, løg, hvidløg, spidskommen, paprika, salt, peber og persille.
- Blend indtil blandingen er ensartet, men stadig lidt grov.
- Tilsæt mel og rør rundt for at kombinere.
- Form blandingen til små kugler eller bøffer.
- Pensl falaflerne med olivenolie.
- Læg falaflerne i airfryeren i et enkelt lag.
- Tilbered ved 180 grader i 15-20 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.