Fisk i actifry
Denne opskrift på fisk tilberedt i airfryer er både sund og hurtigt lavet. Den friske smag af citron og urter kombineres med den sprøde overflade, der opnås i airfryeren. Perfekt til en sund middag eller frokost, hvor du ønsker noget let og lækkert.
(4.5/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 400 g hvid fisk (f.eks. torsk eller kuller)
- 2 spsk olivenolie
- 1 citron, saften
- 2 fed hvidløg, hakket
- 1 teskefuld paprika
- Salt
- Peber
- Friske krydderurter (f.eks. persille eller dild)
SÅDAN GØR DU
- Forvarm airfryeren til 180 grader.
- Bland olivenolie, citronsaft, hakket hvidløg, paprika, salt og peber i en skål.
- Læg fisken i marinaden og lad den trække i 10 minutter.
- Placer fisken i airfryeren og tilbered i 12-15 minutter, eller indtil fisken flager let.
- Tag fisken ud, og drys friske krydderurter over før servering.