Fisk i actifry

Denne opskrift på fisk tilberedt i airfryer er både sund og hurtigt lavet. Den friske smag af citron og urter kombineres med den sprøde overflade, der opnås i airfryeren. Perfekt til en sund middag eller frokost, hvor du ønsker noget let og lækkert.

(4.5/5 - 150 anmeldelser)

Fisk i actifry
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Fiskeret
KØKKEN: Middelhav
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 400 g hvid fisk (f.eks. torsk eller kuller)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 citron, saften
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 teskefuld paprika
  • Salt
  • Peber
  • Friske krydderurter (f.eks. persille eller dild)

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 180 grader.
  2. Bland olivenolie, citronsaft, hakket hvidløg, paprika, salt og peber i en skål.
  3. Læg fisken i marinaden og lad den trække i 10 minutter.
  4. Placer fisken i airfryeren og tilbered i 12-15 minutter, eller indtil fisken flager let.
  5. Tag fisken ud, og drys friske krydderurter over før servering.
Print opskrift