Flæskesteg i airfryer opskrift
Denne flæskesteg lavet i airfryeren er en fantastisk måde at få en sprød svær og saftigt kød på en hurtig og effektiv måde. Perfekt til enhver festlig lejlighed eller en hyggelig søndagsmiddag. Server den med kartofler og brun sauce for en klassisk dansk ret.
(4.9/5 - 315 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 1 kg flæskesteg med svær
- 2 teskefulde salt
- 1 teskefuld peber
- 1 teskefuld paprika
- 2 fed hvidløg, hakket
- 2 dl øl eller vand
- Frisk rosmarin, til pynt
SÅDAN GØR DU
- Forbered flæskestegen ved at score sværen og massere salt, peber, paprika og hvidløg ind på kødet.
- Drys lidt ekstra salt over sværen.
- Læg stegen i airfryeren med sværen opad.
- Hæld øl eller vand i bunden af airfryeren for at skabe damp.
- Sæt airfryeren på 180 grader og tilbered i 40-50 minutter, indtil sværen er sprød.
- Tjek kødet med et stegetermometer; det skal nå 70 grader.
- Lad steken hvile i 10 minutter før servering. pynt med frisk rosmarin.