Frosne kartoffelbåde i airfryer
Frosne kartoffelbåde tilberedt i airfryeren giver en sprød og velsmagende snack eller tilbehør. Med minimalt olie og hurtig tilberedning kan du nyde en sundere version af denne klassiske ret. Ideel til familiefester eller som en hurtig hverdagsret!
(4.5/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- Frosne kartoffelbåde
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Paprika
- Hvidløgspulver
SÅDAN GØR DU
- Forvarm airfryeren til 200 grader.
- Læg de frosne kartoffelbåde i en skål.
- Tilsæt olivenolie, salt, peber, paprika og hvidløgspulver. Bland godt.
- Placer kartoffelbådene i airfryer-kurven i et enkelt lag.
- Tilbered i 15 minutter, ryst kurven halvvejs igennem tilberedningen.
- Tjek om de er sprøde, og tilbered i yderligere 5 minutter, hvis nødvendigt.