Frosne pølser i airfryer

Frosne pølser tilberedt i airfryeren giver en sprød og lækker snack, der er hurtig og nem at lave. Perfekt til en aften foran fjernsynet eller som en mellemmåltid. Bare tag de frosne pølser, forvarm airfryeren, og inden for 10 minutter er du klar til at nyde dem!

(4.5/5 - 150 anmeldelser)

Frosne pølser i airfryer
FORB. TID: 5 min
TILB. TID: 10 min
RET: Snack
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • Frosne pølser
  • Olie til pensling (valgfrit)
  • Krydderier efter smag (f.eks. paprika, hvidløgspulver)

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  2. Læg de frosne pølser i airfryer-kurven i et enkelt lag.
  3. Pensl med lidt olie, hvis ønskes, og drys med krydderier.
  4. Tilbered i 10-12 minutter, og vend dem halvvejs igennem.
  5. Tag pølserne ud, og lad dem hvile i et minut, inden servering.
Print opskrift