Gulerodskage i airfryer
Denne gulerodskage lavet i airfryeren er en lækker og saftig dessert, der kombinerer det søde fra gulerødder med krydderier og knasende valnødder. Perfekt til en eftermiddagskaffe eller som en sød afslutning på et måltid. Hurtig og nem at forberede, den vil imponere dine gæster!
(4.8/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 300 g revne gulerødder
- 200 g sukker
- 3 æg
- 150 ml vegetabilsk olie
- 200 g hvedemel
- 1 teskefuld bagepulver
- 1 teskefuld kanel
- 1/2 teskefuld salt
- 100 g valnødder, hakket
- 100 g rosiner
SÅDAN GØR DU
- Pisk æggene og sukkeret sammen i en skål indtil det er lyst og luftigt.
- Tilsæt vegetabilsk olie og revne gulerødder, og bland godt.
- I en anden skål, bland hvedemel, bagepulver, kanel og salt.
- Tilsæt de tørre ingredienser til gulerodsblandingen og rør indtil det lige akkurat er blandet.
- Fold hakkede valnødder og rosiner i dejen.
- Hæld dejen i en forberedt kageform, der passer til din airfryer.
- Tilbered i airfryeren ved 160 grader i 25 minutter eller indtil en tandstik kommer ud ren.
- Lad kagen køle af før servering.