Hele kyllingelår airfryer

Denne opskrift på hele kyllingelår tilberedt i airfryeren giver en saftig og velsmagende ret, der er hurtig og enkel at lave. Kyllingelårene er møre og sprøde, og marineret med en lækker krydderiblanding, der tilfører ekstra smag. Perfekt til middag i en travl uge!

(4.8/5 - 150 anmeldelser)

Hele kyllingelår airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 25 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4 hele kyllingelår
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 teskefuld paprika
  • 1 teskefuld hvidløgspulver
  • Salt efter smag
  • Peber efter smag
  • Frisk persille til pynt

SÅDAN GØR DU

  1. Start med at forberede krydderiblandingen ved at blande olivenolie, paprika, hvidløgspulver, salt og peber.
  2. Gnid blandingen ind i kyllingelårene, så de bliver dækket jævnt.
  3. Placer de marinerede kyllingelår i airfryer-kurven.
  4. Indstil airfryeren til 180 grader og tilbered i 25 minutter, eller indtil kyllingen er gylden og gennemstegt.
  5. Når de er færdige, lad kyllingelårene hvile i et par minutter før servering.
  6. Drys med frisk persille inden servering.
Print opskrift