Hvid fisk i airfryer

Denne opskrift på hvid fisk tilberedt i airfryeren er både sund og lækker. Fiskens delikate smag fremhæves af en simpel marinade og tilberedningen i airfryeren gør den hurtig og nem. Servereret med citronbåde og frisk persille bliver denne ret en favorit på spisebordet. Perfekt til en let middag eller som del af en sund kost.

(4.5/5 - 150 anmeldelser)

Hvid fisk i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Skandinavisk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 400 g hvid fisk, fx torsk eller sej
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • Salt
  • Peber
  • Frisk persille til pynt
  • Citronbåde til servering

SÅDAN GØR DU

  1. Skær fisken i portionsstørrelser.
  2. Bland olivenolie, paprika, hvidløgspulver, salt og peber i en skål.
  3. Pensl fisken med marinaden, så den er jævnt dækket.
  4. Lad fisken marinere i 10 minutter.
  5. Læg fisken i airfryerens kurv i et enkelt lag.
  6. Tilbered fisken ved 180 grader i 10-12 minutter, eller indtil fisken er gennemstegt.
  7. Server fisken med frisk persille og citronbåde.
Print opskrift