Kanelsnegle airfryer

Denne opskrift på kanelsnegle i airfryer kombinerer den klassiske danske smag med den moderne bekvemmelighed af airfryeren. Resultatet er bløde og sprøde kanelsnegle med en perfekt balance af kanel og brun farin. Perfekt til morgenmad eller som en lækker eftermiddagssnack.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Kanelsnegle airfryer
FORB. TID: 75 min
TILB. TID: 15 min
RET: Dessert
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 10

INGREDIENSER

  • 500 g hvedemel
  • 50 g sukker
  • 1 tsk salt
  • 25 g gær
  • 2 dl mælk
  • 1 æg
  • 125 g brun farin
  • 4 spsk kanel
  • 70 g smeltet smør
  • 70 g almindelig smør

SÅDAN GØR DU

  1. Bland hvedemel, sukker og salt i en stor skål.
  2. Opløs gæren i lunken mælk og lad det stå et par minutter, indtil det begynder at skumme.
  3. Tilsæt det smeltede smør og ægget til de tørre ingredienser og rør godt rundt.
  4. Hæld den opløste gær og mælk i skålen, og ælt dejen godt sammen i ca. 5 minutter, indtil den er glat og elastisk.
  5. Dæk skålen med et fugtigt klæde og lad dejen hæve i ca. 1 time.
  6. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en rektangulær form.
  7. Smør det bløde smør jævnt ud over dejen og drys kanel og brun farin på toppen.
  8. Rul dejen stramt sammen fra den ene side og skær den derefter i ca. 10 lige store skiver.
  9. Placer kanelsneglene i Airfryer-kurven og bag dem i cirka 15 minutter ved 180 grader.
  10. Når dine kanelsnegle er færdige, tag dem ud af Airfryeren og lad dem køle af.
Print opskrift