Kartoffelpizza i airfryer

Kartoffelpizza i airfryeren er en innovativ og sund omgang pizza, der udnytter skræller og lækre toppings for at give en fantastisk smagsoplevelse. Denne opskrift kombinerer friske kartofler med smeltet ost og krydderier for en lækker middag, der kan laves på under en time. Perfekt til både hverdags- og festmåltider.

(4.8/5 - 87 anmeldelser)

Kartoffelpizza i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 25 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Italiensk
ANTAL: 2

INGREDIENSER

  • 4 store kartofler, skrællet og skåret i skiver
  • 100 g revet mozzarella
  • 50 g fetaost, smuldret
  • 1 lille løg, skåret i ringe
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk oregano
  • Salt
  • Peber

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  2. Læg kartoffelskiverne i en skål og dryp med olivenolie, oregano, salt og peber.
  3. Læg kartoffelskiverne i airfryeren i et enkelt lag.
  4. Tilbered i 15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
  5. Tag kartoflerne ud og top med mozzarella, feta og løg.
  6. Sæt dem tilbage i airfryeren og tilbered i yderligere 10 minutter, indtil osten er smeltet.
Print opskrift