Kog æg i airfryer

Kog æg i airfryeren for en hurtig og nem snack. Denne metode gør det muligt at tilberede æggene med perfekt konsistens uden vand. Resultatet er lækre, hardkogte eller blødkogte æg, der er ideelle til morgenmad, salater eller snacks. Det kræver minimal forberedelse og er ideelt til travle dage.

(4.5/5 - 150 anmeldelser)

Kog æg i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Snack
KØKKEN: International
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • Æg
  • Salt
  • Peber

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 120 grader.
  2. Placer æggene i airfryerens kurv.
  3. Kog æggene i 10-15 minutter afhængig af ønsket hårdhed.
  4. Tag æggene ud og lad dem køle af i koldt vand.
  5. Skral æggene og server.
Print opskrift