Kyllingelår i actifry
Lækre kyllingelår tilberedt i airfryeren, der giver en sprød overflade og saftigt indre. Denne opskrift er hurtig og nem, perfekt til en travl aften. Smagene fra paprika og hvidløg kombineres, hvilket giver en fyldig og lækker middag. Serveres bedst med en salat eller grøntsager.
(4.8/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 4 kyllingelår
- 2 spsk olivenolie
- 1 teskefuld paprika
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- Salt
- Peber
- Friske krydderurter til pynt
SÅDAN GØR DU
- Forbered kyllingelårene ved at tørre dem med papirhåndklæder.
- Gnid kyllingelårene ind med olivenolie, paprika, hvidløgspulver, salt og peber.
- Placer kyllingelårene i airfryeren uden at overfylde.
- Tilbered kyllingelårene i airfryeren ved 180 grader i 25 minutter, eller indtil de er gyldne og gennemstegte.
- Pynt med friske krydderurter inden servering.