Muffin i airfryer
Disse luftige muffins er perfekte til en hurtig snack eller som en del af morgenmaden. De er lette at lave i airfryeren, hvilket giver en skøn, sprød overflade og en blød inderside. Tilsæt chokoladechips for en ekstra lækker oplevelse!
(4.8/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 1 ½ kop hvedemelet
- 1/2 kop sukker
- 1/2 teskefuld bagepulver
- 1/2 teskefuld natron
- 1/4 teskefuld salt
- 1/2 kop mælk
- 1/4 kop olie
- 1 stort æg
- 1 teskefuld vaniljeekstrakt
- 1/2 kop chokoladechips
SÅDAN GØR DU
- Forvarm airfryeren til 160 grader.
- I en skål, bland hvedemelet, sukker, bagepulver, natron og salt.
- I en anden skål, bland mælk, olie, æg og vaniljeekstrakt.
- Tilsæt de våde ingredienser til de tørre og rør indtil de er kombineret.
- Fold chokoladechipsene ind.
- Hæld dejen i muffinforme og fyld dem 2/3 op.
- Placer muffinbægerne i airfryeren og tilbered i 12-15 minutter.
- Lad dem køle af, før de tages ud af formene.