Muffin i airfryer

Disse luftige muffins er perfekte til en hurtig snack eller som en del af morgenmaden. De er lette at lave i airfryeren, hvilket giver en skøn, sprød overflade og en blød inderside. Tilsæt chokoladechips for en ekstra lækker oplevelse!

(4.8/5 - 150 anmeldelser)

Muffin i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Bagværk
KØKKEN: Amerikansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 1 ½ kop hvedemelet
  • 1/2 kop sukker
  • 1/2 teskefuld bagepulver
  • 1/2 teskefuld natron
  • 1/4 teskefuld salt
  • 1/2 kop mælk
  • 1/4 kop olie
  • 1 stort æg
  • 1 teskefuld vaniljeekstrakt
  • 1/2 kop chokoladechips

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 160 grader.
  2. I en skål, bland hvedemelet, sukker, bagepulver, natron og salt.
  3. I en anden skål, bland mælk, olie, æg og vaniljeekstrakt.
  4. Tilsæt de våde ingredienser til de tørre og rør indtil de er kombineret.
  5. Fold chokoladechipsene ind.
  6. Hæld dejen i muffinforme og fyld dem 2/3 op.
  7. Placer muffinbægerne i airfryeren og tilbered i 12-15 minutter.
  8. Lad dem køle af, før de tages ud af formene.
Print opskrift