Ostebrød i airfryer

Lækre snaskede hvidløgsbrød med parmesan og mozzarella, tilberedt nemt og hurtigt i airfryeren. Perfekt tilbehør til supper, salater eller som snack. Brødet bliver sprødt på ydersiden og blødt indeni, mens osten smelter perfekt. En ideel ret til en travl dag eller som en let forfriskning.

(4.5/5 - 50 anmeldelser)

Ostebrød i airfryer
FORB. TID: 5 min
TILB. TID: 6 min
RET: Snack
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 1 ciabattabrød eller flute
  • 80 g mozzarella, revet
  • 30 g parmesan, revet
  • 80 g smør, stuetemperatur
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk persille, finthakket
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • Evt. chiliflager
  • Salt og peber

SÅDAN GØR DU

  1. Rør smørret sammen med olie, hvidløg, hvidløgspulver og urter, og krydr med salt og peber.
  2. Halver flutet, og skær det til, så det passer i din airfryer.
  3. Smør brødet med hvidløgssmør, og top det derefter med de to forskellige oste.
  4. Læg dem i kurven i din airfryer, og giv dem ca. 6 minutter ved 200 grader, eller til osten er gylden, og brødet er sprødt.
  5. Drys dem med finthakket persille og evt. chiliflager inden servering.
Print opskrift