Panerede koteletter i airfryer

Denne opskrift på panerede koteletter i airfryer giver en sprød og lækker ret med en minimal mængde olie. Koteletterne er en perfekt familiemiddag og kan serveres med salat eller kartofler. Hurtigt og nemt, med en fantastisk smag, uden at skulle bruge meget tid i køkkenet!

(4.5/5 - 175 anmeldelser)

Panerede koteletter i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Fynsk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4 koteletter
  • 1 dl mel
  • 2 dl rasp
  • 1 æg
  • Salt
  • Peber
  • Olie til pensling

SÅDAN GØR DU

  1. Forbered koteletterne ved at krydre med salt og peber.
  2. Sæt mel, pisket æg og rasp i hver sin skål.
  3. Dyp koteletterne først i mel, derefter i æg, og afslut med rasp.
  4. Pensl koteletterne med olie.
  5. Placer koteletterne i airfryeren.
  6. Tilbered ved 180 grader i 12-15 minutter, vend dem halvt inde.
Print opskrift