Pølsehorn airfryer

Pølsehorn er en populær snack, som er perfekt til både børn og voksne. Denne opskrift tilbereder pølsehorn i en airfryer for at opnå en sprød overflade og lækker fyld, alt imens de holder sig saftige indeni. Hurtig og nem at lave, ideel til en familiefest eller som en hurtig hverdags snack. Server dem varme med ketchup eller sennep for ekstra smag!

(4.5/5 - 145 anmeldelser)

Pølsehorn airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 12 min
RET: Snack
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 6

INGREDIENSER

  • 500 g pølser
  • 300 g dej (f.eks. færdigkøbt croissantdej)
  • 1 æg, pisket (til pensling)
  • Sesamfrø til pynt

SÅDAN GØR DU

  1. Skær pølserne i halve, hvis de er for lange.
  2. Rul dejen ud, og skær den i trekanter.
  3. Læg en pølse på den brede ende af trekanterne.
  4. Rul trekanterne omkring pølserne til horn.
  5. Placer hornene i airfryeren.
  6. Pensl hornene med pisket æg, og drys med sesamfrø.
  7. Tilbered ved 200 grader i 10-12 minutter, indtil de er gyldne.
  8. Lad dem køle lidt af før servering.
Print opskrift