Pølser airfryer
Disse lækre airfryer-pølser er hurtige at tilberede og perfekt til en snack eller hurtig middag. De er sprøde udenpå og saftige indeni, og de kan tilpasses med dine yndlingskrydderier. Uanset om du serverer dem med brød eller alene, vil de helt sikkert blive en favorit!
(4.5/5 - 125 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 4 pølser
- 1 teskefuld paprika
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 1 teskefuld løgpulver
- Salt
- Peber
- Olivenolie
SÅDAN GØR DU
- Forbered pølserne ved at skære et par huller i dem for at undgå, at de sprænger under tilberedningen.
- Bland paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en skål.
- Gnid pølserne med olivenolie og krydderiblandingen.
- Placer pølserne i airfryeren.
- Tilbered pølserne ved 200 grader i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og gennemstegte, og vend dem halvvejs i tilberedningen.