Skaftkoteletter i airfryer

Oplev en lækker og saftig måde at tilberede skaftkoteletter på ved hjælp af en airfryer. Denne opskrift kræver kun få ingredienser og en minimal forberedelsestid, hvilket gør den til den perfekte ret til hverdagen. De krydrede koteletter får den perfekte sprødhed uden at gå på kompromis med saftigheden. Server dem med din yndlingssidesalat for et sundere måltid.

(4.5/5 - 145 anmeldelser)

Skaftkoteletter i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Kødret
KØKKEN: International
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • Skaftkoteletter
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 teskefuld paprika
  • 1 teskefuld hvidløgspulver
  • Salt
  • Peber
  • Frisk persille til pynt

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  2. I en skål, bland olivenolie, paprika, hvidløgspulver, salt og peber.
  3. Gnid blandingen ind i skaftkoteletterne.
  4. Placer koteletterne i airfryer-kurven i et enkelt lag.
  5. Tilbered koteletterne i 12-15 minutter, indtil de er gyldne og gennemstegte.
  6. Tag dem ud og lad dem hvile i et par minutter før servering.
  7. Pynt med frisk persille før servering.
Print opskrift