Spidskål airfryer
Denne opskrift på spidskål tilberedt i airfryer er en sund og hurtig måde at nyde grønne grøntsager på. Med en simpel marinade af olivenolie og krydderier får du en sprød og lækker ret, der passer perfekt som tilbehør til både kødretter og vegetarmiddage. Oplev den fantastiske smag og tekstur i spidskål, der tilberedes til perfektion. Velegnet til både hverdag og festlige lejligheder.
(4.5/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 1 spidskål, skåret i kvarte
- 2 spsk olivenolie
- 1 teskefuld salt
- 1 teskefuld peber
- 1 teskefuld paprika
- 1 spsk citronsaft
SÅDAN GØR DU
- Skær spidskålen i kvarte.
- I en skål, bland olivenolie, salt, peber, paprika og citronsaft.
- Pensl blandingen over spidskålen.
- Placer spidskålen i airfryer-kurven.
- Tilbered ved 180 grader i 15 minutter, indtil kålen er sprød og let brunet.
- Server straks som tilbehør.