Stegte ris i airfryer

Stegte ris i airfryeren er en nem og sund måde at nyde en klassisk asiatisk ret på. Denne opskrift kombinerer kogte ris med grøntsager og soya sauce, hvilket giver en smagfuld og sprød tekstur uden brug af meget olie. Det er perfekt til en hurtig middag eller som en side-ret.

(4.5/5 - 50 anmeldelser)

Stegte ris i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 20 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Asiatisk
ANTAL: 3

INGREDIENSER

  • 400 gram kogte kolde hvide ris
  • 200 gram frosne grøntsager (f.eks. ærter og gulerødder)
  • 6 spsk soya sauce
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • Fedtstof til smøring af form
  • Persille

SÅDAN GØR DU

  1. Rør soya sauce og olie i de kogte kolde ris.
  2. Tilsæt de frosne grøntsager og det hakkede løg. Rør det hele godt sammen.
  3. Spray/smør en form, der kan være i din airfryer kurv, med fedtstof.
  4. Sæt formen i airfryer kurven og giv 20 minutter ved 180 grader.
  5. Hak persillen fint imens.
  6. Tag formen ud af airfryer kurven og vend forsigtigt de stegte ris ud på en tallerken.
Print opskrift