Svinekoteletter i airfryer

Disse saftige svinekoteletter tilberedt i airfryeren er både enkle og hurtige at lave. Med en sprød yderside og mørt kød er de perfekte til en travl hverdag. Serveret med dine foretrukne tilbehør, bliver dette måltid en familie favorit. Prøv det i dag!

(4.5/5 - 145 anmeldelser)

Svinekoteletter i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Nordisk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • Svinekoteletter
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 1 teskefuld hvidløgspulver
  • 1 teskefuld paprika
  • Friske krydderurter til pynt (f.eks. timian eller persille)

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  2. Krydr svinekoteletterne med salt, peber, hvidløgspulver og paprika.
  3. Pensl koteletterne med olivenolie for at få en sprød skorpe.
  4. Læg koteletterne i airfryeren i et enkelt lag.
  5. Tilbered i 12-15 minutter, indtil de er gyldne og gennemstegte, vend dem halvvejs.
  6. Lad dem hvile i et par minutter før servering, pynt med friske krydderurter.
Print opskrift