Torsk i airfryer
Denne opskrift på torsk tilberedt i airfryeren er både sund og hurtig. Fisken bliver saftig og smagfuld takket være en simpel krydderiblanding. Perfekt til en hurtig middag, serveret med friske citronbåde for ekstra smag. Venner og familie vil elske denne enkle, men lækre ret!
(4.5/5 - 150 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 400 g torskefilet
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- Salt
- Peber
- Citron til servering
SÅDAN GØR DU
- Forvarm airfryeren til 180 grader.
- Bland olivenolie, paprika, hvidløgspulver, salt og peber i en skål.
- Pensl torskefiletterne med blandingen.
- Placer torskefiletterne i airfryeren i et enkelt lag.
- Tilbered i 12-15 minutter, eller indtil fisken er let at flage med en gaffel.
- Server med citron.