Varme brød i airfryer
Denne lækre lasagne lavet i airfryeren kombinerer det bedste fra italiensk madlavning med den hurtige tilberedning af en airfryer. Få den perfekte balance mellem smag og praktikalitet. En perfekt ret til en travl hverdag!
(4.7/5 - 210 anmeldelser)

INGREDIENSER
- Lasagneplader
- 400 g hakket oksekød
- 1 løg, hakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- 400 g hakket tomat
- 2 dl béchamelsauce
- 200 g revet mozzarella
- Oregano
- Salt
- Peber
SÅDAN GØR DU
- Forvarm din airfryer til 180 grader.
- Steg løg og hvidløg i en pande, indtil de er bløde.
- Tilsæt hakket oksekød, og brun det.
- Tilsæt hakket tomat, oregano, salt og peber. Lad det simre i 10 minutter.
- Begynd at lægge lasagneplader, kødsauce og béchamelsauce i en lufttæt skål, der passer til airfryeren.
- Afslut med et lag béchamelsauce og mozzarella ovenpå.
- Sæt skålen i airfryeren, og tilbered i 20 minutter.