Varme brød i airfryer

Denne lækre lasagne lavet i airfryeren kombinerer det bedste fra italiensk madlavning med den hurtige tilberedning af en airfryer. Få den perfekte balance mellem smag og praktikalitet. En perfekt ret til en travl hverdag!

(4.7/5 - 210 anmeldelser)

Varme brød i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
RET: Hovedret
KØKKEN: Italiensk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • Lasagneplader
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 400 g hakket tomat
  • 2 dl béchamelsauce
  • 200 g revet mozzarella
  • Oregano
  • Salt
  • Peber

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm din airfryer til 180 grader.
  2. Steg løg og hvidløg i en pande, indtil de er bløde.
  3. Tilsæt hakket oksekød, og brun det.
  4. Tilsæt hakket tomat, oregano, salt og peber. Lad det simre i 10 minutter.
  5. Begynd at lægge lasagneplader, kødsauce og béchamelsauce i en lufttæt skål, der passer til airfryeren.
  6. Afslut med et lag béchamelsauce og mozzarella ovenpå.
  7. Sæt skålen i airfryeren, og tilbered i 20 minutter.
Print opskrift